Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Nutsvoorzieningen

without comments

De getekende offertes voor de nutsvoorzieningen zijn eindelijk de deur uit en nu is het (bang) afwachten wanneer de betreffende installateurs / firma’s tijd en goesting hebben om onze aansluitingen te komen doen. Gas en electriciteit is nog niet voor direct nodig, maar het water mag in feite aangesloten worden wanneer ze er tijd voor hebben.

Ik ben eens benieuwd wanneer ik nieuws ga krijgen…

Voor de gas- en electriciteitsleverancier ben ik er trouwens nog niet uit: alles op Lampiris of toch Ecopower erbij betrekken voor electriciteit? Maar dat laatste is enkel mogelijk als hun wachttijd van zes maanden een richtlijn is en niet tot op de letter gevolgd wordt, want dan komen ze schromelijk te laat vrees ik.

In ieder geval, als Ecopower uit de boot valt, kunnen we een jaartje Lampiris evalueren en desnoods 365 dagen later migreren naar Ecopower. We zien wel.

Internet, telefoon (twijfels of er nog analoge telefonie genomen wordt…) en digitale televisie zullen door Telenet aangeleverd worden. Geen trage en dure Belgacom verbindingen in mijn huis, dank u wel.

Over Telenet gesproken: een Shake+ zoals ik nu gewoon ben of misschien toch een Fibernet 50/100 overwegen? Afwegingen… wordt dus vervolgd.

Written by Unexpected

May 18th, 2010 at 1:28 pm

Leave a Reply