Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Het Dak III

without comments

Het dak is klaar, inclusief dakpannen natuurlijk! En het ziet er goed uit, precies zoals we hadden gehoopt eigenlijk. Ook de dubbele Velux achteraan is geplaatst en zal in het bureau voor een mooi uitzicht en voldoende lichtinval zorgen.

Enig “probleem”: het houten kaderwerk is niet perfect recht aan de binnenkant rond de Velux’en (?). Misschien is dit totaal geen probleem en wordt dit opgelost door de bezetters, maar desalnietemin hebben we het gesignaleerd aan de werfleider.

We zijn vorig weekend trouwens voor de allereerste keer op de bovenverdieping geweest en alles overtrof de verwachtingen om eerlijk te zijn. Groter dan we dachten, wat een goede zaak is, want tot voor kort vonden we alles zo klein aan ons huisje… een veel voorkomend effect bij “bouwers” blijkbaar.

Written by Unexpected

May 18th, 2010 at 1:20 pm

Posted in Dakwerken

Tagged with ,

Leave a Reply