Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

TMVW

with one comment

Deze voormiddag eens gebeld met TMVW – de watermaatschappij voor mijn toekomstige thuisbasis. Onze aanvraag is ondertussen al drie weken op de bus en aangezien ik nog geen nieuws gekregen had, wou ik op zeker spelen (om een Eandis herhaling te vermijden).

De mens aan de andere kant van de lijn was in tegenstelling tot het callcenter van Eandis wel van de eerste minuut behulpzaam én zeer belangrijk, goed geïnformeerd! Direct de juiste informatie, nog een paar ontbrekende gegevens gevraagd en gekregen en mij nog medegedeeld dat het te ondertekenen papier deze week in de bus zal vallen, waarna er een installatiedatum kan geregeld worden.

Tot nu toe goede service van die mannen! Merci TMVW.

Written by Unexpected

May 31st, 2010 at 8:45 am

One Response to 'TMVW'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'TMVW'.

  1. […] mannen van het water (neen, niet die van het warm water) zijn enkele weken terug langsgeweest voor de installatie van […]

Leave a Reply