Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Abitana Connect Pro IV

with one comment

Daarnet een berichtje op mijn voicemail gevonden van Alfa Gent: mijn patchkast van Abitana is toegekomen en alles ligt op mij te wachten! Zo snel kan het dus gaan als je eenmaal de juiste productcode hebt ;-). Komende zaterdag naar Alfa Gent afzakken en mijn materiaal ophalen en hopelijk zondag de montage doen.

Vanzelfsprekend mag u daar een uitgebreid verslag van verwachten.

Written by Unexpected

December 2nd, 2010 at 7:15 pm

One Response to 'Abitana Connect Pro IV'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Abitana Connect Pro IV'.

  1. […] weekend zoals gezegd mijn patchkast gaan afhalen en direct aan de montage begonnen. Eerst de achterwand op het nutsvoorzieningenpaneel […]

Leave a Reply