Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Renoband

with 5 comments

Als je ooit als eens pleisterwerk hebt opgeschuurd, dan vermoed ik dat je ook al pleisterwerk hebt moeten herstellen. Er zit altijd wel ergens een putje, krasje,… in het pleisterwerk en die dingen vallen serieus op als je er over geverfd hebt.

Voor een goed resultaat, moet je die beschadigingen dus wegwerken. Vroeger kocht ik zo een “reparatie pasta” in een tube. Het ziet er uit als een grote tube tandpasta en op zich werkt het wel goed, maar het is moeilijk om het product glad aan te brengen waardoor je na het herstellen opnieuw mag schuren.

Tweede nadeel: die pasta wordt zeer snel zeer hard waardoor je plamuurmes na een tijdje een dikke laag aangekoekte pasta bevat. Niet alleen moeilijk om te reinigen, maar ook een probleem om je reparatiewerken netjes te kunnen verder zetten.

De oplossing voor alle bovenstaande problemen: Knauf Renoband. Het product ziet er uit als opgeklopt eiwit en is zeer licht. Ermee werken is een plezier ten opzichte van de eerder genoemde pasta’s, je kan het perfect glad uitstrijken en je moet het achteraf niet meer opschuren.

Vanaf nu zweer ik bij Renoband en als u met pleisterwerk aan de slag moet, dan stel ik voor dat je zo een potje Renoband van Knauf in huis haalt.

Zeg dat ik het u gezegd heb.

Written by Unexpected

October 31st, 2010 at 10:38 pm

5 Responses to 'Renoband'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Renoband'.

 1. Ik heb inderdaad mijn muur wel eens proberen te herstellen met diezelfde pasta. Dat ging bij mij helaas niet helemaal goed, met een lelijke muur als gevolg. Voortaan huur ik dus maar een expert in via: *GEEN SLUIKRECLAME OP DIT BLOG.

  Misschien is dit ook wat voor de andere onhandige klussers onder ons 😉

  Margo

  14 Mar 11 at 17:04

 2. Margo, een stukadoor inhuren om een barstje in het pleisterwerk te herstellen?

  Ten eerste denk ik niet dat die mensen daar zelfs interesse voor hebben (verdient niet genoeg) en ten tweede wie is er zo gek om 50€ per uur te betalen plus materiaal om een barstje of scheurtje te herstellen dat zo simpel op te lossen is?

  Voor fundamentele problemen natuurlijk wel, maar zo iets?

  Ik heb de link in je comment verwijderd omdat het ruikt naar sluikreclame en daar dient dit blog niet voor.

  Renoband is trouwens ZEER handig en werkt echt makkelijk, in tegenstelling tot vele andere pasta’s die ik ook geprobeerd heb. Producten dus niet afkraken om je eigen zaken te promoten aub. En al zeker niet als je er nog niet mee gewerkt hebt.

  Unexpected

  20 Mar 11 at 22:34

 3. Trouwens, als je berichten post met als naam Margo en je email adres geeft als naam Celine, dan maak je mijn SPAM zintuig nog meer wakker…

  Unexpected

  20 Mar 11 at 22:35

 4. Waar is dit product in Nederland te koop?

  Thanks voor het antwoord!

  Wouter

  2 Mar 12 at 15:19

 5. Ik zou zeggen, contacteer de verdeler of fabrikant eens?

  Unexpected

  9 May 12 at 18:29

Leave a Reply