Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

De Keuken

with 2 comments

Vandaag is men de keuken komen plaatsen! Om 8u vanmorgen was de installateur / schrijnwerker al on-site, gevolgd door de leverancier van de keukentoestellen.

Na een dagje hard werken is de keuken zo goed als klaar en zonder te willen opscheppen, ga ik het toch een beetje doen: onze keuken ziet er goed uit, heel goed! Beter dan ik me ooit had kunnen inbeelden aan de hand van de vele designs op computer.

Donderdag komt men het keukenpaneel op de vaatwasser monteren, diezelfde vaatwasser volledig integreren én de metalen boord onderaan het eiland plaatsen. Ah ja, en de remmen op de kastjes plaatsen, want die was men vergeten mee te brengen.

Ik kan niet wachten tot wanneer de keuken volledig af is en in gebruik genomen kan worden :-).

Tot nu toe niets dan lof over Mobalpa!

Written by Unexpected

October 19th, 2010 at 10:32 pm

Posted in Keuken

Tagged with ,

2 Responses to 'De Keuken'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'De Keuken'.

  1. […] zien verschijnen. Vandaag is weer zo en dag en deze keer kan ik met veel genoegen vertellen dat de keuken volledig klaar is, inclusief remmen op de kastjes, afgemonteerde dampkap en geïnstalleerde […]

  2. Wij waren ook zeer aangenaam verrast van onze keuken. We hebben ook nooit een 3D tekening gezien van hoe wij ze hebben samengesteld, dus de verrassing (en stress) was groot.

    Junni

    21 Oct 10 at 19:56

Leave a Reply