Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Eandis IV

with one comment

Vanzelfsprekend is er nog altijd geen brief opgedoken ten huize Unexpected, of wat had u nu gedacht? Uit pure miserie heb ik vorige week vrijdag opnieuw de telefoon genomen, gebeld naar hun callcenter en exact gevraagd welke informatie ze van mij nodig hebben om mij een offerte te kunnen opsturen.

De vragen die ik me nu stel:

  • Waarom geven ze niet direct die informatie mee in plaats van mij tig keren te laten bellen en een brief te beloven?
  • Zucht.

In ieder geval, ik weet nu wat Eandis moet weten om mij een offerte te kunnen sturen! Vandaag of morgen speel ik hen de informatie door en daarna ga ik heel hard duimen dat hun offerte de weg naar mijn brievenbus wel kan vinden!

Written by Unexpected

March 16th, 2010 at 10:41 am

One Response to 'Eandis IV'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Eandis IV'.

  1. […] wist ondertussen welke gegevens Eandis van mij nodig had om mij de nodige offertes te kunnen bezorgen. […]

Leave a Reply