Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Eandis III

with one comment

Tegen alle verwachtingen en beloften in was er vrijdag dus geen post van de mensen van Eandis. Vandaag heb ik dus opnieuw de telefoon genomen en voor de derde keer op rij naar Eandis gebeld. Deze keer viel de persoon aan de andere kant van de lijn opnieuw uit de lucht en wou alles wat ze nog nodig hebben van ons, doorgeven via de telefoon.

Eventjes recapituleren:

  • De eerste keer werd mij gezegd dat ze een brief met vraag naar extra informatie + een documentatiepakket gingen opsturen.
  • Na drie werkdagen viel het beloofde documentatiepakket al in de bus, maar van de brief was geen spoor.
  • Aangezien ze dat beloofden te doen binnen de vijf werkdagen, heb ik na twee weken teruggebeld naar Eandis.
  • De dame aan de andere kant van de lijn wist me te vertellen dat de brief nog niet vertrokken was, maar dat ik hem zeker voor het einde van deze week thuis mocht verwachten.
  • Vandaag wegens geen brief, terug aan de lijn met Eandis…

Driemaal is scheepsrecht en ik heb me een beetje boos gemaakt. Op zich kan me dat niet zo veel schelen dat er wat vertraging op die aanvraag zit, maar ik wil Ecopower aanvragen voor augustus 2010 en aangezien ze een wachttijd van 6 maanden hebben, is mijn maand extra speling er nu door.

Daarnaast het feit dat de mensen die ik aan de lijn krijg, telkens opnieuw uit de lucht vallen waardoor ik mijn verhaal telkens opnieuw moet doen en elke keer opnieuw beloven ze dat het zeer spoedig in orde komt.

Ze gingen de brief maandag “opnieuw” opsturen (volgens de mevrouw van vandaag, werd de brief al is verstuurd op 1 maart jl.) waarop ik gezegd heb dat ze hem misschien beter aangetekend opsturen, kwestie dat hij zeker en vast aankomt ;-).

Wordt zonder twijfel vervolgd…

Written by Unexpected

March 6th, 2010 at 6:10 pm

One Response to 'Eandis III'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Eandis III'.

  1. […] is er nog altijd geen brief opgedoken ten huize Unexpected, of wat had u nu gedacht? Uit pure miserie heb ik vorige week […]

Leave a Reply