Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

De Kruipkelder

with 2 comments

Zoals ik de vorige keer geschreven had, zijn de werken met een maand vertraging op de originele planning gestart. De voorbije week hebben ze de graafwerken uitgevoerd, de cement gegoten en de funderingen gemetst.

Vanzelfsprekend was de nieuwsgierigheid groot ten huize Unexpected, maar doordat we gedurende de week geen tijd hadden om te gaan kijken, is het er pas vandaag van gekomen. Op dit ogenblik vinden we het precies aan de kleine kant, maar op het plan ziet het er goed uit, dus het zal wel aan ons inlevingsvermogen liggen (hopelijk).

Bij de buren aan de linkerzijde staat er trouwens al een deel van de ruwbouw en de buren aan de rechterzijde zitten in dezelfde fase als wij. Spannende vooruitzichten allemaal!

Written by Unexpected

January 23rd, 2010 at 5:45 pm

Posted in Bouwen

Tagged with ,

2 Responses to 'De Kruipkelder'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'De Kruipkelder'.

 1. Ga zeker elke week kijken, want de ruwbouw gaat als een razende trein vooruit!
  .-= Junni´s last blog ..MacHeist nanoBundle 6 gratis apps te geef =-.

  Junni

  25 Jan 10 at 10:28

 2. Doen we hoor… plus we hebben het geluk dat er familie met kennis van zaken in de buurt woont. Die gaan bijna dagelijks kijken en maken ook foto’s als er tussentijdse wijzigingen zijn die we anders zouden missen.

  Unexpected

  25 Jan 10 at 14:02

Leave a Reply