Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Omheining

with 3 comments

De omheining staat er ondertussen ook al een dikke maand. Ik heb verschillende “omheiningplaatsers” (hoe noemt ge die mannen anders?) gecontacteerd en ofwel kreeg ik gewoon geen antwoord (teveel werk zeker… en toch altijd klagen, die zelfstandigen) ofwel kreeg ik iets in de aard van… als je nu “beslist” kunnen we binnen 4-6 maanden langskomen. En dan nog prijzen om twee keer van achterover te vallen.

De prijsoffertes die gevraagd werden, waren “1 op 1” – het is te zeggen: zelfde draad (Beckaert), zelfde palen, hoekpalen, bovenbuizen,… en zelfde manier van verankeren.

In the end hebben we gekozen voor SEGAF. Vriendelijk, snel antwoord op vraag tot prijs, scherpe prijzen en ze kunnen gemiddeld 3-4 weken na akkoord al langskomen! In ons geval stonden ze hier al na twee weken omdat er iemand had afgezegd die al op de planning stond.

Enfin, om te zeggen dat we er zeer tevreden van zijn. Foto’s volgen later.

Written by Unexpected

November 3rd, 2012 at 1:16 pm

3 Responses to 'Omheining'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Omheining'.

 1. lijkt veel op reclame. bovendien werkt segaf meestal niet met bekaert maar met hun eigen draad (goedkoper). ik kan het weten want ik heb er jaren gewerkt

  joris

  22 Dec 12 at 19:25

 2. Helemaal betrapt inderdaad, wij hebben onze omheining gratis en voor niks gekregen omdat ik op mijn bouwdagboek geschreven heb dat SEGAF sneller reageert, sneller kan langskomen en betere prijzen heeft dan alle andere plaatsers die ik gecontacteerd heb.

  Lang leve sarcasme!

  Unexpected

  23 Dec 12 at 13:11

 3. Beste,

  Wij zijn ook bezig met een renovatie. Stilaan willen we buiten ook een omheining plaatsen. Ik vroeg mij af of u na 2jaar nog steeds tevreden bent van uw SEGAF omheining? Heeft u er toevallig ook iets tegenaan laten klimmen, klimop, klimplanten,… .

  Bedankt
  Groetjes

  Vera

  14 Apr 15 at 16:23

Leave a Reply