Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Opdoenploeg

without comments

Vandaag kwamen er verschillende stielmannen langs: de mensen van het buitenschrijnwerk om onze muggenramen te plaatsen en de mensen van de bouwfirma om hier en daar nog wat pleisterwerk uit te voeren en de buis van de dampkap te installeren.

De man van het buitenschrijnwerk had redelijk snel gedaan met zijn job en heeft ook nog eventjes alle ramen getest en bijgeregeld waar nodig. Die barst in een van onze schuiframen zal opgelost worden met nieuw glas. Niets dringend, want er is geen lek of zo. Ze gaan nog bellen voor een afspraak.

De mannen van de bouwfirma hebben het pleisterwerk netjes gedaan, maar de dampkap konden ze niet afwerken omdat ze een stukje niet bij hadden. Ze komen morgen terug.

Allemaal wel fijn werkvolk, want ze zijn nog meer dan een uur blijven “plakken”. Zo een stielmannen mogen meer langskomen want geloof mij, er zijn er andere…

Written by Unexpected

October 28th, 2010 at 9:01 pm

Leave a Reply