Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Garagepoort

with one comment

Ik had het al vermeld enkele blogberichten terug, maar ik had nog niet gezegd hoe het verhaal verder ging. De garagepoort heeft dus zoals gezegd een andere tint dan de rest van het buitenschrijnwerk, wat na een beetje “gelul” over ander materiaal en zo toch opgenomen wordt door de bouwfirma. De poort zal herspoten worden zodat het kleur aansluit bij de rest van het schrijnwerk.
Mijn gedacht! Waarom bestaan er in godsnaam anders RAL kleuren? Bij de buren is het trouwens ook van dat en precies veel erger dan bij ons. Ik vraag me af of ze er daar van geklaagd hebben of dat ze het normaal vinden…

Written by Unexpected

July 21st, 2010 at 9:01 pm

One Response to 'Garagepoort'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Garagepoort'.

  1. […] garagepoort is ondertussen herspoten en het kleur sluit nu veel beter aan bij de rest van het schrijnwerk. Bij […]

Leave a Reply