Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Buitenschrijnwerk

with one comment

Enkele dagen nadat men onze dorpels vervangen had, stonden de mannen van de ramen al op onze werf. Precies twee dagen later had onze woonst ramen, deuren en een garagepoort. En het ziet er allemaal goed uit. De plaatsing is proper gedaan, geen defecten te zien en het resultaat ziet er uit zoals we gehoopt hadden.

Enige opmerking: het kleur van de garagepoort is niet exact aan dat van de deur / ramen. Gevolg: na het bouwverlof worden de panelen van de garagepoort herspoten. Blijkbaar is dat geen evidentie, want bij de buren zitten ze met hetzelfde probleem. Zou dat iets te maken hebben met het materiaal dat verschillend is?

In ieder geval, als er altijd kleurverschil op zit, waarom spreekt men dan nog van RAL kleuren?

Written by Unexpected

June 13th, 2010 at 4:46 pm

One Response to 'Buitenschrijnwerk'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Buitenschrijnwerk'.

  1. […] had het al vermeld enkele blogberichten terug, maar ik had nog niet gezegd hoe het verhaal verder ging. De garagepoort […]

Leave a Reply