Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Metselwerken

with 2 comments

De metselwerken zijn klaar (eigenlijk al anderhalve week maar het is er nog niet van gekomen om het neer te pennen) en de eerste voorbereidende taken voor het dak zijn gestart. De dorpels zijn ondertussen ook gelegd, maar bij een inspectie is gebleken dat er een aantal dorpels beschadigd zijn! Niet met gigantische barsten of zo, maar hier en daar een hoekje er af… en dat is niet acceptabel toch ;-).

Eind vorig week een mailtje met begeleidende foto’s naar de werfleider gestuurd die het op zijn beurt ging bekijken met zijn werfleider van de metselwerken. Ik verwacht elke dag feedback, al zal ieder antwoord dat niet gelijk is aan “nieuwe dorpels” geen goede ontvangst krijgen…

Written by Unexpected

April 7th, 2010 at 9:47 pm

2 Responses to 'Metselwerken'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Metselwerken'.

 1. Bij ons maakten ze een zichtbare fout bij de (over)gordijnen in de living. Ze kwamen af, met een “commerciele tussenkomst”. Mijn antwoord was duidelijk, en ze hebben het nooit meer durven herhalen. Gordijnen voor meer dan 6.500€ hebben ze opnieuw gemaakt.
  Veel gaan ze er niet verdiend aan hebben, maar eerlijk is eerlijk (stond correct op de bestelbon).

  p.

  7 Apr 10 at 22:39

 2. Mja inderdaad 🙂 een compensatie als er bijvoorbeeld een verkeerde vloer wordt gelegd die je ook mooi vindt, daar kan ik over nadenken. Maar als het niet goed is, dan moet het er uit… punt.

  Unexpected

  8 Apr 10 at 13:24

Leave a Reply