Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Welkom!

without comments

Omdat ik mijn bouw-avonturen liever niet wou mengen met mijn tech-talk op Unexpected.be, heb ik voor de gelegenheid een sub-site opgezet, nl. Unexpected’s Bouwdagboek waar je je nu bevindt.

Zoals de naam van het blog al aangeeft, is het de bedoeling dat ik hier alle verhalen, ervaringen, het vallen en opstaan, tips, do’s en don’t do’s,… in het kader van mijn nakende bouwplannen verzamel, zowel voor mezelf als naslagwerk voor later, als voor de geinteresseerden die zelf ook bezig zijn te bouwen, willen bouwen, gebouwd hebben, renoveren,…

Laat u zich dus vooral niet tegenhouden om comments achter te laten waarin jullie eigen ervaringen delen!

PS: de layout is nog niet 100% in orde, maar er wordt aan gewerkt dus “bare with me” ;-).

Written by Unexpected

May 18th, 2009 at 11:09 am

Posted in Uncategorized

Leave a Reply