Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

Eandis II

without comments

Vorige week viel er een enveloppe in de brievenbus van Eandis – ik gelukkig want ik dacht dat dit de aan te vullen lijst betrof die men mij binnen de vijf werkdagen zou opsturen. Niet dus. Het was het informatie / documentatie pakket dat met mij ook ging opsturen. No worries dacht ik bij mezelf, nog effe geduld en alles komt goed.

Gisteren, ondertussen toch al bijna twee weken nadat ik met Eandis had gebeld en nog steeds geen lijst gekregen had, heb ik zelf nog eens contact genomen met Eandis. In eerste instantie was het niet helemaal duidelijk wat er gaande was, maar men wist mij wel te vertellen dat de plannen die ik moest doormailen, goed aangekomen waren (note to Eandis: laat dit weten via een simpele reply op mijn mail, uw klanten zouden het ten zeerste op prijs stellen).

Enfin, om een lang verhaal kort te maken, was de aan te vullen lijst blijkbaar nog niet verstuurd (hence the reason why I didn’t get it!) en men ging deze zo snel mogelijk opsturen zodat hij nog deze week in de brievenbus zou vallen.

Zucht. Ik ben eens benieuwd…

Written by Unexpected

March 3rd, 2010 at 6:57 pm

Leave a Reply