Unexpected’s Bouwdagboek

De bouwavonturen van Unexpected

SVZ

with one comment

SVZ = Stand Van Zaken voor zij die het niet volledig begrepen hadden ;-):

  • Vorige week werden we bij de notaris verwacht om de aktes te verlijden. Dat is allemaal goed verlopen (en gezien het bedrag dat je aan die vriendelijke meneer moet betalen, zeer snel ook – easy money?). Wij zijn nu dus officieel trotse eigenaars van onze bouwgrond! Naast de aankoop van de bouwgrond, werd ook de lening officieel gemaakt.
  • Badkamershopping: niets zeer concreet, maar toch al eens rondkijken in winkels om ideeën op te doen en een idee te krijgen van het kostenplaatje. En wat hebben we geleerd? Badkamers zijn verdorie ook niet goedkoop en het is zeer gemakkelijk om zonder verpinken 25000€ op te soeperen! En dan spreek ik niet over sauna’s, bubbelbaden,… of andere luxe-troep die ons niet interesseert! Neen, gewoon aan meubeltjes, kranen, douche,…
  • Er zijn vorige week ook kennismakende papieren van onze Energie- en Preventieadviseur binnengevallen met uitleg wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze werken en hoe we hen alvast kunnen contacteren voor vragen en informatie. Sympathiek!

Aangezien sinds deze week het bouwverlof van start is gegaan, ligt alles nu stil tot begin augustus. Dan gaan we stilletjes aan starten met materiaalkeuzes – m.a.w. drukke tijden waarin (zware) beslissingen genomen moeten worden.

Written by Unexpected

July 15th, 2009 at 4:25 pm

Posted in Badkamer,Notaris

One Response to 'SVZ'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'SVZ'.

  1. Proficiat! Wanneer drinken we daar ene op?

    Bij ons wordt de koop-verkoopbelofte opgesteld, de notaris is op de hoogte, en de lening is sinds gisteren ook goedgekeurd en getekend.
    .-= Junni´s last blog ..Mac OS X 10.5.7 update van Apple =-.

    Junni

    16 Jul 09 at 09:38

Leave a Reply